Nu startar jag bokcirkeln

Strax före jul fick jag en härlig bok av Sara i julklapp, se mitt blogginlägg om det här. Då skrev jag att jag måste starta en bokcirkel, och nu äntligen är det på gång.

Det som gör att det nu blir av är nog att jag fick kunskap om och inspiration av bokcirkel.se på den verksamhetskonferens jag var på i veckan. Att kunna bokcirkla på distans är tilltalande när man lever ett liv som jag och många andra gör, jag gjorde ett upprop på Facebook och nu är vi 15 stycken lässugna. Bara tjejer, hittills!

Vi väljer just nu mellan Janesh Vidyas ”I det sista regnet” och Caroline Engvalls ”14 år till salu”. Båda blir nog lästa, nu är frågan vilken vi börjar med. Jag har skickat efter båda på Bokus i dag, så mig spelar det ingen roll.

Att bokcirkla på distans är så kravlöst. Du läser när du hinner och kommenterar när du hinner. Vill du, så kan du bara läsa andras kommentarer, tills du själv är mogen. Det är perfekt.

Det ska bli så kul!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nu startar jag bokcirkeln”

  1. Profilbild för Maria Björkman

    Hej, så kuuul! Det finns alltid plats för dig, det vet du väl!

    Jag vet inte riktigt hur det går till, utan det är lite av ett test. Men många har hakat på via FB, och jag kommer att registrera cirkeln på bokcirklar.se. Vi har efter en helt ovetenskaplig omröstning enats om att börja läsa "I det sista regnet" av Janesh Vaidya (finns i pocket). Skaffa boken (finns på Bokus) och ge mig dina fyra sista siffror i personnumret (måste ha det till studiecirkeln, används inte till något). Jag lägger till dig i gruppen på Facebook så länge, så återkommer jag där när det är på gång!

  2. Profilbild för Petra

    Jag vill vara med! Jag har inte läst hur man gör – hur gör man? Finns det plats för en till? Kloka kvinna – vägled mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.