Yoga


Yoga

Röster om min yinyoga:

“Yinyoga med Maria kan jag rekommendera alla dagar i veckan!”

“Lugn och fin atmosfär, klar och tydlig vägledning. Rekommenderas varmt.”

“Bra övningar och bra helhet”

“Ett yinyogapass är en stund för mig själv, i stillhet och i avsaknad av alla andra tankar. En stund för mig själv och min kropp. Efter passet är mitt sinne stilla och kroppen lätt, och effekten sitter i även till nästa dag.”

“Tusen tack för tisdagarna nu i höst. Har varit en ny, trevlig upplevelse som jag verkligen uppskattat. Kommer sakna dem….”

“Jag vill tacka dig för dessa fantastiska yinyogapass. Du har en fantastisk röst med lugnande effekt, vill bara säga: fortsätt, för du gör det grymt bra!”

 

Inga yinyogaklasser just nu

När saker och ting har förändrats och vi kan börja umgås och vistas i samma rum igen, kommer jag att försöka få igång nya klasser. Jag kommer även då att återigen stå till förfogande för grupper dit jag kan komma ut och guida yinyogapass. Tills dess får vi praktisera på var sitt håll! Vill du ha stöd och hjälp i din praktik kan du prova mina ljudfiler, se nedan.

Ljudfiler med yinyogapass

Nu finns två ljudfiler med olika långa yinyogapass. Det går till så att jag mejlar filen/filerna för dig att ladda ner till din smartphone där du sedan kan lyssna på dom om och om igen. För att kunna tillgodogöra dig passen ska du ha provat på yinyoga, så du är lite bekant med vad det innebär. Se till att ha kuddar, filtar och stöd runt omkring dig när du sätter igång dom.

Yinyogapass 1 – cirka 1 timme och 15 minuter långt – kostar 250 kr
Yinyogapass 2 – cirka 35 minuter långt – kostar 125 kr

Mejla mig på yoga@mariabjorkman.se om du är intresserad av att beställa en eller båda ljudfilerna.

 

Är du intresserad av att praktisera yinyoga?

Är det så att du inte har plats i min grupp i dag men är intresserad framåt, skicka mig ett mejl (yoga@mariabjorkman.se) eller fyll i formuläret här nedan!

 

Jag kommer gärna till er

Jag kommer gärna till er och håller ett pass, det är ett nöje att få dela med mig av denna fantastiska yogaform. Pris 2019: 1.520 kr/grupp om max 8 deltagare + reseersättning (exklusive moms för företag). Ni står för lokalen, jag tar med mig yogamattor och andra tillbehör. Kontakta mig på yoga@mariabjorkman.se eller fyll i formuläret nedan.

 

Håll dig informerad

Du kan prenumerera på mitt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan eller mejla mig på yoga@mariabjorkman.se. Du behöver inte vara orolig för att jag bombarderar dig med mejl, jag skriver bara när jag har något att säga. Du kan också gilla min Facebooksida Yinyoga by Mariayogini.

 

Om yinyoga

Jag är utbildad instruktör i yinyoga med ayurvedainrikning. Jag kallar mig själv yinyogaguide, för det är just det jag gör; guidar.

Yoga handlar bland annat om att stilla sinnet, något vi alla behöver i dag påstår jag. Den yogaform jag praktiserar och instruerar är yinyoga, en mycket lugn och stilla yogaform, som mest är yoga för sinnet faktiskt.

Att praktisera yinyoga är att ge sig själv en present. En gåva av vila och självomsorg, som ger så mycket för kropp och sinne. Du får verktyg för att bättre hantera en aktiv vardag.

Yinyoga är för dig som till exempel
– längtar efter stillhet och vila
– är trött på att prestera
– behöver en stund med dig själv
– vill släppa kraven

På köpet får du en mjukare och smidigare kropp och balans i sinnet, om du praktiserar yinyoga regelbundet.

Yinyoga är en bra yogaform för trötta kontorskroppar, stela löpare, knastriga seniorer, orörliga snubbar, sömnlösa stadsbor, upptrissade prestationsprinsessor – och för alla andra också! Jag vill särskilt slå ett slag för dig som försummat dig själv alltför länge genom att finnas till för andra men glömt bort att ta hand om själva du. I yinyogan möter du dig själv omsorgsfullt och prestationslöst. Inga krav, inga förkunskaper.

Yogans filosofi är också fascinerande, och vävs delvis in i mina pass. Det handlar om en livsstil, ett förhållningssätt.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, vilket kan speglas i mina pass. Jag vill göra mitt bästa för att dela med mig av det jag hittills lärt mig för att göra ditt liv en smula lättare, antingen du fått en utmattningsdiagnos eller bara känner dig slutkörd i allmänhet. Men du behöver inte vara trött och sliten för att praktisera yinyoga, det är för alla som behöver ett andrum i vardagen!

 

Vill du att jag kommer till er och håller ett yinyogapass, är du intresserad av att prova yinyoga, vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller har du frågor? Fyll i formuläret:

yinyoga
Foto: Hanna Laine