YogaYoga

Nyheter i höst

Yinyogapaket 8 ggr

Tisdagar kl. 18:00-19:15, start 3 september, sista gången 22 oktober.
Plats: Lila shala, Södertorg i Visby
Pris: 1 360 kr, vilket inkluderar garanterad plats
Drop in: 210 kr/gång (i mån av plats)
Anmälan: yoga@mariabjorkman.se

Min ambition är att du under dessa åtta gånger ska få en djupare förståelse för vad yinyogan kan göra för ditt välmående. Det ska vara en stund för eftertanke och stillhet, en stund som är bara din fast i gemenskap. Läs gärna mer om yinyogan här nedan.

Vet du inte om yinyoga är för dig? Då erbjuder jag två prova på-tillfällen:

Söndagen den 11 augusti kl. 15:30-16:30
Söndagen den 18 augusti kl. 15:30-16:30
Pris: frivillig donation till Lila shala, du ger det du tycker passet var värt.
Anmälan: även här önskar jag att du anmäler dig till yoga@mariabjorkman.se så du är säker på att få plats.

 

Om yinyoga

Jag är utbildad instruktör i yinyoga med ayurvedainrikning.

Yoga handlar bland annat om att stilla sinnet, något vi alla behöver i dag påstår jag. Den yogaform jag praktiserar och instruerar är yinyoga, en mycket lugn och stilla yogaform, som mest är yoga för sinnet faktiskt.

Att praktisera yinyoga är att ge sig själv en present. En gåva av vila och självomsorg, som ger så mycket för kropp och sinne. Du får verktyg för att bättre hantera en aktiv vardag.

Yinyoga är för dig som till exempel
– längtar efter stillhet och vila
– är trött på att prestera
– behöver en stund med dig själv
– vill släppa kraven

På köpet får du en mjukare och smidigare kropp och balans i sinnet, om du praktiserar yinyoga regelbundet.

Yinyoga är en bra yogaform för trötta kontorskroppar, stela löpare, knastriga seniorer, orörliga snubbar, sömnlösa stadsbor, upptrissade prestationsprinsessor – och för alla andra också! Jag vill särskilt slå ett slag för dig som försummat dig själv alltför länge genom att finnas till för andra men glömt bort att ta hand om själva du. I yinyogan möter du dig själv omsorgsfullt och prestationslöst. Inga krav, inga förkunskaper.

Yogans filosofi är också fascinerande, och vävs delvis in i mina pass. Det handlar om en livsstil, ett förhållningssätt.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, vilket kan speglas i mina pass. Jag vill göra mitt bästa för att dela med mig av det jag hittills lärt mig för att göra ditt liv en smula lättare, antingen du fått en utmattningsdiagnos eller bara känner dig slutkörd i allmänhet. Men du behöver inte vara trött och sliten för att praktisera yinyoga, det är för alla som behöver ett andrum i vardagen!

Jag kommer gärna till er och håller en klass, det är ett nöje att få dela med mig av denna fantastiska yogaform. Pris 2019: 1.520 kr/grupp om max 8 deltagare + reseersättning (exklusive moms för företag). Ni står för lokalen, jag tar med mig yogamattor och andra tillbehör. Kontakta mig på yoga@mariabjorkman.se eller fyll i formuläret nedan.

Gilla gärna min sida Yinyoga by Mariayogini på Facebook för att ha koll på vad som händer. Om du vill att jag mejlar dig när det händer något kan du också fylla i formuläret nedan och skriva “Mejllista” i meddelanderutan.

Röster om min yinyoga:

“Yinyoga med Maria kan jag rekommendera alla dagar i veckan!”
Lisbeth Pettersson, Visby

 

Vill du att jag kommer till er och håller ett yinyogapass, eller har du frågor? Fyll i formuläret:

yinyoga
Foto: Hanna Laine