YogaYoga

8-veckors yinyogapaket

Ny omgång i vår, med 8 tisdagar med återhämtande yinyoga. Observera att det är uppehåll vecka 15, den 7 april, då det är påsklov.


Start tisdag den 3 mars kl. 18.00-19.15, sista gången 28 april

Plats: Lila shala på Södertorg
Drop in-pris 210 kr/tillfälle.

Anmäl dig till mig om du är intresserad!

Om yinyoga

Jag är utbildad instruktör i yinyoga med ayurvedainrikning. Jag kallar mig själv yinyogaguide, för det är just det jag gör; guidar.

Yoga handlar bland annat om att stilla sinnet, något vi alla behöver i dag påstår jag. Den yogaform jag praktiserar och instruerar är yinyoga, en mycket lugn och stilla yogaform, som mest är yoga för sinnet faktiskt.

Att praktisera yinyoga är att ge sig själv en present. En gåva av vila och självomsorg, som ger så mycket för kropp och sinne. Du får verktyg för att bättre hantera en aktiv vardag.

Yinyoga är för dig som till exempel
– längtar efter stillhet och vila
– är trött på att prestera
– behöver en stund med dig själv
– vill släppa kraven

På köpet får du en mjukare och smidigare kropp och balans i sinnet, om du praktiserar yinyoga regelbundet.

Yinyoga är en bra yogaform för trötta kontorskroppar, stela löpare, knastriga seniorer, orörliga snubbar, sömnlösa stadsbor, upptrissade prestationsprinsessor – och för alla andra också! Jag vill särskilt slå ett slag för dig som försummat dig själv alltför länge genom att finnas till för andra men glömt bort att ta hand om själva du. I yinyogan möter du dig själv omsorgsfullt och prestationslöst. Inga krav, inga förkunskaper.

Yogans filosofi är också fascinerande, och vävs delvis in i mina pass. Det handlar om en livsstil, ett förhållningssätt.

Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom, vilket kan speglas i mina pass. Jag vill göra mitt bästa för att dela med mig av det jag hittills lärt mig för att göra ditt liv en smula lättare, antingen du fått en utmattningsdiagnos eller bara känner dig slutkörd i allmänhet. Men du behöver inte vara trött och sliten för att praktisera yinyoga, det är för alla som behöver ett andrum i vardagen!

Jag kommer gärna till er och håller ett pass, det är ett nöje att få dela med mig av denna fantastiska yogaform. Pris 2019: 1.520 kr/grupp om max 8 deltagare + reseersättning (exklusive moms för företag). Ni står för lokalen, jag tar med mig yogamattor och andra tillbehör. Kontakta mig på yoga@mariabjorkman.se eller fyll i formuläret nedan.

Röster om min yinyoga:

“Yinyoga med Maria kan jag rekommendera alla dagar i veckan!”

“Lugn och fin atmosfär, klar och tydlig vägledning. Rekommenderas varmt.”

“Bra övningar och bra helhet”

“Ett yinyogapass är en stund för mig själv, i stillhet och i avsaknad av alla andra tankar. En stund för mig själv och min kropp. Efter passet är mitt sinne stilla och kroppen lätt, och effekten sitter i även till nästa dag.”

“Tusen tack för tisdagarna nu i höst. Har varit en ny, trevlig upplevelse som jag verkligen uppskattat. Kommer sakna dem….”

“Jag vill tacka dig för dessa fantastiska yinyogapass. Du har en fantastisk röst med lugnande effekt, vill bara säga: fortsätt, för du gör det grymt bra!”

Är du intresserad av att praktisera yinyoga?

För min fortsatta planering är det bra att veta om hur intresset för yinyoga ser ut. Är det så att du inte har plats i min grupp i dag men är intresserad framåt, skicka mig ett mejl (yoga@mariabjorkman.se) eller fyll i formuläret här nedan! Det gör det lättare för mig att planera framtiden, nu närmast våren 2020.

Om du är intresserad av att hänga med vad som händer inom min yinyoga, så prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev genom att fylla i formuläret nedan och skriv Nyhetsbrev i meddelandefältet. Du kan också följa min sida på Facebook, den heter Yinyoga by Mariayogini.

 

Vill du att jag kommer till er och håller ett yinyogapass, vill du prenumerera på nyhetsbrevet eller har du frågor? Fyll i formuläret:

yinyoga
Foto: Hanna Laine