Att visa sitt rätta jag

Det var stor dramatik i trädgården i dag, när den keliga mattekatten Seved för ett ögonblick visade sitt rätta jag. Plötsligt tog naturen överhanden, och jag måste erkänna att jag tittade bort i det mest kritiska ögonblicket då kan fiskade upp en fågelunge med sin klo och satte av med den flaxande i munnen.

20 minuter senare kom han tillbaka. Förmodligen ansåg han att batterierna var slut i den trevliga leksaken, för han var fast besluten att hämta en ny i holken. Men då jagade vi ner honom från trädet. Sen dess har han legat inne och sovit på min säng, spinnandes.

Hemska katt.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Att visa sitt rätta jag”

  1. Profilbild för Pia

    Håller med Marina 🙂

  2. Profilbild för Marina

    Hemsk eller inte – kul bilder blev det i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.