Vilken sorts bloggare är jag?

Läste nånstans nyligen om alla företrädesvis kvinnliga bloggare som finns. Det kommer hundratals nya dagligen. Det allra vanligaste är att blogga om skönhet, mode och smink, unga tjejer är mest representerade i den gruppen, likt Blondinbella på bilden här intill. Ungefär lika vanligt är bloggar om heminredning, matlagning och pyssel i största allmänhet. Även här finns många unga tjejer, men även lite äldre kvinnor. Sen är ju detta med samhällstillvända bloggar vanligt, politiskt inriktade etc.

Lite vilsen blir jag allt. Jag är visserligen kvinna, där stämmer det. Men inte ung. Inte bloggar jag om smink och mode. Inte heller om pyssel (ryyys) eller politik.

Så – vad är jag då för sorts bloggare?

7 reaktioner till “Vilken sorts bloggare är jag?”

 1. Intressant inlägg då jag precis funderar kring det här ämnet i min blogg. Jag skriver om det mesta och har många intressen och svårt att nischa mig, vilket jag kom fram till att jag låter bli att göra😊

  1. Vad kul! Din blogg ska jag gå in och kika på. Det var länge sen jag skrev inlägget, mem kan fortfarande stå för det. Keep up the good work!

 2. Du är en läsvärd bloggare – och det skiljer dig från många andra. 🙂 Jag tror vi är många medelålders kvinnor som skriver den dagbok vi glömt bort så många år. Så funkar det för mig.

 3. Instämmer i Din fundering Maria… hmm?!
  Var ska man kategorisera sig?
  Får nog kalla mig för livsbloggare, men skulle också kunna sälla mig till din grupp Marina! 🙂 En kombination kanske??
  Tycker nog att Du är något av en livsbloggare också Maria 🙂

 4. Oj, oj, oj…undrar just var jag ska placera mig…kanske ska skapa en egen grupp med "allmänt svammel om absolut onödiga funderingar" eller något annat käckt 😉 Nån som vill vara med??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.