Jag får frågor då och då, framför allt i mejl, där du som läser vill veta ännu mer om mig. Jag tycker jag bjuder rätt bra på mig själv, men det är klart det riskerar att bli lite ensidigt och att det kanske ibland kan väcka ännu mer frågor. Jag vet själv hur nyfiken jag kan bli på såna jag följer eller läser om.

En lista med antingen-eller!

Däremot är det svårt att veta vad som är intressant! Därför har jag nu plockat fram en sån där lista du vet, med färdiga frågor för mig att svara på. Den här listan heter ”antingen-eller”. Håll till godo! (Omslagsbilden togs på poolkanten på Mallis förra veckan, kände att jag behövde lite tillbakablick!)

Lakrits eller choklad?

Lakrits! Gärna salt, den söta är lite mesig. Det riktigt vattnas i munnen bara jag tänker på saltlakrits.

Pizza eller hamburgare?

Pizza, tror jag. Båda slinker ner om de är vällagade.

Kaffe eller te?

Kaffe. Te dricker jag också, men inte dagligen. Mer så där när jag har fastedagar, eller något lugnande kvällste före sängdags nån gång ibland.

Mjölk eller vatten?

Till maten dricker jag vatten (eller vin! ;-)) men en mjölkskvätt är välkommet i kaffet.

Mat eller godis?

Vilken jättekonstig jämförelse. Mat, så klart!

Alkohol eller läsk?

Inget är särskilt bra för kroppen, och en konstig fråga. Men alkohol i vissa former (vin, whisky, öl) är definitivt godare än läsk!

Sommar eller vinter?

SOMMAR!

Guld eller silver?

Guld är snyggare tycker jag, och jag passar bättre i det.

Morgon eller kväll?

Hm. Beror på. Morgonen ger löfte om en helt ny dag, det gillar jag. Mörka morgnar gillar jag inte, då drar jag helst täcket över huvudet (det har blivit så på senare år). Kvällar är bra om jag inte är slutkörd efter dagen, något jag också ofta är nu för tiden. Men en kväll efter en ledig dag är bra, för att inte tala om sommarkvällar!!

Julafton eller födelsedag?

Julafton. Fler lediga dagar väntar, myset står som spön i backen och har jag tur så har jag nära och kära omkring mig och får paket!

Nyår eller midsommar?

Kära nån. Midsommar, självfallet!

Mobil eller dator?

Mobil. Och dator. Och iPad.

Stan eller landet?

Landet. Älskar naturen, och behöver den. Mer än nånsin. Så glad över vår lilla sommarstuga!

Lägenhet eller hus?

Bekväm lägenhet under vinterhalvåret. Kravlös sommarstuga på sommaren. Inte hus som permanentbostad, det är alldeles för mycket jobb.

Bada eller duscha?

Älskar att bada i badkar. Tyvärr äger jag inget…

Sola eller bada?

I Sverige – sola. Utomlands om det är tillräckligt varmt – bada!

Fota eller bli fotad?

Fota helst. Tycker det är jättekul.

Skräckfilm eller romantisk komedi?

Det som är mest avkopplande, och det är nog romantisk komedi…

Fester eller hemmakvällar?

Hemmakvällar. Lugnast så. Men en och annan fest är kul att bryta av med ibland!