Nu närmar sig ledigheten med stormsteg, och tiden som återstår att göra nytta krymper. Efter den här veckan är det bara en enda hel vecka kvar!

Måndag
Idag har jag vikt åt politiken, då jag ska skriva ett interpellationssvar och kanske också en artikel, ringa ett par samtal, läsa Regionstyrelsehandlingar och förbereda mig på lite andra sätt inför kommande möten och åtaganden. Ett par möten ingår också.

Tisdag
Den här dagen ska jag förbereda ett par kommande ABF-relaterade möten, ordna lite saker på kontoret av praktisk natur och finnas till hands för medarbetarna allmänt. Vi har veckoavstämning samt också ett överlämningsmöte eftersom en av medarbetarna slutar vid årsskiftet.

Onsdag
Om jag hinner och det får plats i mitt liv, räknar jag med att vara med på Region Gotlands näringlivsfrukost på morgonen. Därefter blir det ett möte med SKLs analysgrupp som kommer hit för att hjälpa Region Gotland att få syn på tänkbara åtgärder med anledning av det stora underskott vi har. I eftermiddag och kväll har jag  revisionsmöte och verkställande utskott på ABF. Den här dagen har vi också öppet hus på ABF för alla cirkelledare att lämna in listor och ta en kopp kaffe eller en glögg med oss!

Torsdag
Dags att fixa julnaglarna, ett par timmars lyx och mellanrum i tillvaron! Möte för att planera arbetsformer med de fackliga studierna, samt styrelsemöte med Gotlands Bildningsförbund (där jag är ordförande). I slutet av arbetsdagen ska jag justera protokollet från snaste sammanträdet med Socialnämnden.

Fredag
En blanddag, då några timmar kommer att gå åt att köra möbler lite hit och dit. Jag tänker också flytta alla mina saker från nuvarande kontorshörna till det rum jag ska sitta i efter årsskiftet, inför möbelflytt nästa vecka. På eftermiddagen ska vi dessutom hämta på (hund)dagis, eftersom vi ska få en liten gäst över helgen!

Det som borde hinnas med den här veckan – och som jag får ta lite då och då när det blir luckor – är ett par ansökningar som behöver totas ihop samt informationsmaterial som ska tänkas igenom och tillverkas. Vi får se hur det går, hinner jag inte dessa första fem dagar får jag ta till dag sex eller sju helt enkelt!