Uj uj uj, vad tiden går. Jag hinner inte med, stoppa världen och tiden! Vem jag än pratar med så säger varenda en; ”var tog den här hösten vägen?” Jag ställer mig samma fråga. Helt galet. Men min erfarenhet säger mig att ju mer en har att göra, ju fortare det snurrar, desto ”fortare” går tiden. Men ibland undrar jag seriöst om  den faktiskt inte gör det. På riktigt. Går fortare.

Nu i helgen har jag mest arbetat med allehanda ting, men vi har också tagit oss tid att strosa lite på stan under det utmärkta initiativet ”Medeltida jul”. Visst hade lite pudersnö på marken gjort stämningen komplett, men jag tycker arrangörerna lyckades jättebra ändå. Hitresta människor och gotlänningar, med eller utan medeltidskläder, befolkade gator, torg, marknad och gycklarföreställningar. Visby är en fantastisk stad!