Påsken är över, och i går skjutsade Sara och jag Affe till båten för hemresa. Han måste jobba. Sara blir kvar ett par dagar till, det tycker jag är riktigt roligt!

I morse släpade jag iväg henne på mitt morgonyogapass, och hon tyckte det var jätteskönt. Hon är inte helt obekant med yoga, eftersom hon har dansat mycket så har hon också kommit i kontakt med både yoga och pilates. Men glädjande nog kände hon sig lite mör i benen efteråt, jag hade nog varit helt knäckt om hon inte märkt något alls! Visserligen 23 år yngre än jag, men ändå…

Just nu smygjobbar jag lite, eftersom hon tillbringar resten av dagen i stan med att träffa goda vänner över lunch och fika. Skönt att stöka undan lite, även om jag har föresatt mig att inte vara så sträng mot mig själv den här veckan. Har några saker som MÅSTE göras, men det är en oerhörd frihet att få göra det när man själv vill.

Dessutom är arbetsmoralen rätt låg just nu eftersom jag har påbörjat Elizabeth Georges senaste bok. Härligt tjock, 700 sidor. Mums!