Nu är det påsk, och i dag självaste påskafton. Jag har TVINGAT på datorn, dels för att mata in de steg jag har gått de senaste dagarna, dels för att överföra lite pengar till Kerstin för garn hon har köpt åt mig och dels för att ändå ge livstecken i från mig här! Men det är motvilligt. Solen flödar och det är alldeles fantastiskt utomhus. Vad gör jag vid köksbordet med datorn??

Sara och Affe gästar oss över påsken, och det är jättemysigt att ha dom hemma. I går var vi på en kort bilutflykt och spanade in lite grejor, och Sara fick samtidigt köra lite bil. Bor man i Stockholm blir det inte så mycket av den varan. I dag ska de göra stan, strosa i Visby och göra ett besök på bl.a. Glassmagasinet. Men deras viktigaste ärende i stan är nog att köpa en ny stegräknare åt mig, jag tappade min i går! Nu får jag chansa på ungefär hur mycket jag gick i går och i dag, men jag hart lärt mig ungefär efter den här tiden vad som går åt.

I dag är det godisfrossa, påskäggen är utdelade. Mums. En långpromenad med make och hund väntar, sen blir det några lata timmar i solen på altanen. Dubbelmums!

Jag märks här igen efter påsk, förvänta er inget innan dess!

Varma glada påskhälsningar!!