Jag har köpt yantratoffeln. Ni vet, den där med inbyggda akupunkturkulor. Tänkte den skulle vara bra för mig.

Den vänliga människan i hälsokostbutiken upplyste mig om att jag inte skulle gå i toffeln för långa stunder, det räckte att börja med en halvtimme åt gången.

En halvtimme!??

Jag klarade 1,5 minut, sen svartnade det för ögonen. Jädrar, så ont det gjorde! Men jag har framhärdat, en kort stund morgon och kväll har jag haft dom på mig (att säga att jag har ”gått” i dem vore förmätet) i några dagar. Jag tror nämligen att det ömma helt enkelt beror på obalanser i min kropp, och att dessa ömma punkter verkligen behöver bearbetas.

I går var jag på massage hos Marita. I morse kunde jag faktiskt gå i mina tofflor. Inte så jag svävade fram, men det svartnade åtminstone inte för ögonen och jag kunde ha dem på mig en hel kvart.

Jag hade rätt. Lite mer arbete med att balansera min kropp, och jag kommer att dansa fram i mina yantratofflor!