Jag ska till Thailand!

I går kom jag hem och kände mig förväntansfull över en fredagkväll på tu man hand med käre maken, trött efter en arbetsvecka. Han hade förberett maten, fixat lite hemma och dammsugit. När jag pustat ut och satt mig, deklarerade han att jag hade en arbetsuppgift under kvällen. Att boka min resa till Thailand i mars.

!!!

Jag ska göra Kerstin sällskap till Koh Lanta för två veckor med sol, värme och yoga tillsammans med hennes ”yogafröken” Elisabeth (www.thaiyogamassage.se). Det var inte förhandlingsbart skyndade käre maken sig att säga när han såg att jag drog efter andan, fulladdad av invändningar. Jag satte mig alltså och bokade in något jag knappt visste vad det var. Nu – ett dygn senare – har det sjunkit in. Jag ska till Thailand! Mitt i denna mörka, kalla, isiga, långa, tröttsamma, mördande vinter, får jag åka till sol och värme.

För pengar som är hans, får jag åka bort för att få välbehövlig vila. Det är kärlek, mina vänner!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Jag ska till Thailand!”

 1. Profilbild för Petra

  Så ljuvligt och underbart på alla sätt! Nyss hemkommen från långt-borta-land vet jag precis vad det gör för kropp och själ.

  Kram!

 2. Profilbild för Pia - My Green Blog

  Grattis Maria!
  Helt enkelt underbart för dig och jag måste verkligen säga att Gulle Gubben får 10 + och stjärna i kanten.
  Du kommer att ha en fantastisk resa och tänk vad mycket material du får att blogga om. Vad kul det skall bli att läsa.
  Kram!

 3. Profilbild för Pia

  Åh, vad underbart det låter!
  Det är kärlek det!
  Önskar Dig en skön, avkopplande och fantastisk resa när det är dags!
  Varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.