Virkning är kul!

Jag håller på och virkar gardinkappor till sommarstugan. Ja, jag har också en annan pågående gardintillverkning sedan länge, men som har legat på sparlåga en tid. Det är inte till mig själv utan en form av beställning, kan en väl kalla det för.

Det är störtskönt att ta till virkningen de stunder jag hamnar framför TVn, det är kul och avkopplande. Igår kväll tog nystanet till gardinkappan slut, och jag vill inte börja på ett nytt förrän jag har hängt upp och mätt det jag åstadkommit hittills, på plats. 

Så jag fiskade upp ett nystan gult Järbo 8/4 ur garnkorgen och svängde ihop en duk från ett 70-talsmönster ur en bok. 

Vad jag ska ha den till? Vet inte, riktigt. Men den var kul att göra!

2 reaktioner till “Virkning är kul!”

  1. Verkligen roligt med virkning. Jag har stickat mycket men nu virkat sista året. Det finns så mycket roligt att göra.

    1. Eller hur, Hanna! Jag blir nästan stressad av allt jag skulle vilja göra, för avkopplings skull!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.