Fotonostalgi: mor och dotter

Året är 1986, och den lilla stora kärleken i mitt liv är runt året gammal. Jag älskar den här bilden, den ömhet som syns i mitt ansikte och Saras lite mer besvärade min – antagligen kramade jag lite för hårt. Jag kan fortfarande känna den där lilla mjuka knubbiga kroppen mot min, och doften från henne.

Jag är så glad och tacksam att få vara din mamma, Sara!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Fotonostalgi: mor och dotter”

 1. Profilbild för Niklas Hörnström
  Niklas Hörnström

  Vilken fin bild!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Tack Niklas!

 2. Profilbild för lena
  lena

  Så lik Bosse. Fin ljuvlig bild.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Ja Lena, hon var väldigt lik sin far när hon var liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.