3571167_2048_1152

I morse var jag med i Radio Gotlands morgonprogram för att prata om min nuvarande situation och hur jag hanterar den, men också om företeelsen stress och utmattning rent allmänt. Som jag själv sa någon gång under intervjun – inte för att jag är någon som helst expert i ämnet, däremot håller jag av nöden på att bli expert på mig själv. Så är det – en kan bara utgå från en själv!

Jag tycker inslaget blev rätt bra, under ledning av duktiga Amanda Heijbel. I länken nedan kan du lyssna på den, den är en något avkortad version men innehåller det viktigaste tycker jag.

En sak till jag säger i intervjun och som känns viktig för mig – jag är väldigt mycket mer än den där personen som är utmattad av en stressad situation. Nu lämnar jag det ämnet, och skriver om annat ett tag. Ända till andan faller på igen, och jag känner för att rapportera om läget. Men jag hoppas du vill hänga med och läsa bloggen ändå, även om den handlar om andra stora och små delar av mitt liv. Du läsare – du är viktig för mig!

Nu ska Maria Björkman säga stopp – en radiointervju om stress och utmattning i Radio Gotland

Här är hela intervjun utan klipp (klicka på knappen ”Lyssna från delad tidpunkt”)