Vi fortsätter spela oss runt världen

Äntligen har vi fått spela canasta igen! Det har varit ett oförskämt långt uppehåll ända sedan tidigt i våras, men skälet har varit att våra spelkamrater inte haft tid på grund av husombyggnad. Nu var vi där och invigde den nya spelhålan som rymdes innanför en fantastisk utbyggnad med härligt vackert fönster! För första gången i vår spelhistoria – som i alla fall har varat i 12 år hittills – gick det bra för mig hela helgen. Jag toppade helgligan, och förbättrade därmed min totala statistik. Hurra!

Efter vår malaysiaresa förra januari, har vi nu börjat spara till en ny. I maj nästa år åker vi och upptäcker Cornwall via bil, och det ska bli alldeles fantastiskt! Finns det någon som har tips att ge, tar jag tacksam emot!

4 reaktioner till “Vi fortsätter spela oss runt världen”

  1. Ni kommer att få det superhärligt! För många år sedan bilade jag och mitt ex i bl.a. Cornwall. Eftersom jag älskar trädgårdar så var det just sådana vi besökte hela tiden. Engelsmännen är så generösa med sina privatträdgårdar och de var precis så fantastiska som man tror. Vi bodde bara på BaB som vi förbokat och hamnat i stort sett alltid på mysiga ställen med skiffertak och AGA-spis i köket. Suck…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.