Vi fortsätter spela oss runt världen

Äntligen har vi fått spela canasta igen! Det har varit ett oförskämt långt uppehåll ända sedan tidigt i våras, men skälet har varit att våra spelkamrater inte haft tid på grund av husombyggnad. Nu var vi där och invigde den nya spelhålan som rymdes innanför en fantastisk utbyggnad med härligt vackert fönster! För första gången i vår spelhistoria – som i alla fall har varat i 12 år hittills – gick det bra för mig hela helgen. Jag toppade helgligan, och förbättrade därmed min totala statistik. Hurra!

Efter vår malaysiaresa förra januari, har vi nu börjat spara till en ny. I maj nästa år åker vi och upptäcker Cornwall via bil, och det ska bli alldeles fantastiskt! Finns det någon som har tips att ge, tar jag tacksam emot!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Vi fortsätter spela oss runt världen”

 1. Profilbild för Annika

  Jag hittade, jag minns inte hur, en liten katalog med B&B för trädgårdsälskare. Kolla t.ex. den här länken:
  http://www.sawdays.co.uk/accommodation/britain/gbb/
  eller
  http://www.cornish-gardens.com/
  Finns massor och gud så sugen jag blir på att åka dit igen när jag ser bilderna!

 2. Profilbild för Maria Björkman

  Härligt Annika, tack för uppmuntran! Hur hittade ni dessa B&B, några särskilda tips på hemsidor eller annat?

 3. Profilbild för Annika

  Ni kommer att få det superhärligt! För många år sedan bilade jag och mitt ex i bl.a. Cornwall. Eftersom jag älskar trädgårdar så var det just sådana vi besökte hela tiden. Engelsmännen är så generösa med sina privatträdgårdar och de var precis så fantastiska som man tror. Vi bodde bara på BaB som vi förbokat och hamnat i stort sett alltid på mysiga ställen med skiffertak och AGA-spis i köket. Suck…

 4. Profilbild för Petra

  Jag har inga tips att ge, men det låter mysigt hur som helst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.