Tjugondag knut, och granen (ska) dansas ut. Det blir varken dans eller julgransutkastning för oss i dag, det får bli på söndag. Men den här dagen står för att rensa och byta ut, och jag har tagit bort julsaker lite grann varje kväll den här veckan. De har sakta och omärkligt förflyttat sig från fönsterbrädor och bänkar, till en plats en trappa upp. Allt i väntan på söndag och nerpackning i kartonger.

I dag städar jag också ut julen på bloggen, nu var det dags för en ny look. Lite våraningar, eller hur?

Har också börjat skapa en hörna i huset med loppisgrejor. I maj har vi en torgdag här där vi bor, traditionellt sedan urminnes tider, och i år tänker vi ha ett eget stånd där vi säljer våra grejor vi inte längre vill ha eller behöver. Ska bli kul! Högen är inte så stor än, den består bara av några böcker, DVD-filmer och ett par gardiner, men mer ska det bli!

Slutligen har jag börjat rensa lite i min tillvaro och min kropp, men det återkommer jag om.