Snart blir det tomt!

Downton-Abbey-6

Dottern som vet exakt vad jag gillar och inte gillar, rekommenderade mig för några år sedan att kika lite på en serie som hon kollade på. OK då, tänkte jag. Och blev fast.

Nu betar jag av de allra sista avsnitten i den allra sista säsongen, och tycker det är så SYND att det inte blir mer efter det här. Jag gillar´t skarpt. Och mest av allt gillar jag den högdragna – men med ett hjärta av guld i själva verket – old lady Grantham. Underbar! Ett citat av henne i protest mot alla nymodigheter och att det var bättre förr: ”En adelsman som är för reformer, är som en kalkon som är för julen!”

Gillar du kostymdramer, engelsk miljö och långa härliga serier, ska du se Downton Abbey (finns på Netflix, och att köpa på box). Lyckliga du som har det kvar!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Snart blir det tomt!”

 1. Profilbild för Pia

  Ja, det var sorgligt när serien tog slut. Är glad att jag har alla säsonger och extra special på box, för jag kommer garanterat att se om alla avsnitt om ett tag! ? Jag älskar engelska kostymdraman!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Jag gav bort boxen till Sara, så jag får låna den om ett par år kanske!

 2. Profilbild för Annika

  Jag blev också hooked på Downton abbey och det var nästan som ett sorgearbete startade när serien tog slut.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Hej Annika! Skönt att vi är fler!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.