Nu måste jag starta en bokcirkel!

Se på den här bilden. Titta riktigt ordentligt. Det är en alldeles ljuvlig, underbar, fantastisk bok som jag fått i förtida julklapp av dottern, hon som få andra känner mitt innersta.

Hon såg en recension av den i DN en lördag, jagade med hjälp av mejlkontakt med artikelförfattaren rätt på boken och köpte den till mig. Hon visste att hon hittat den perfekta julklappen.

Det är en ”journalbok” för bokcirklar. Tjocka härliga pärmar, fylld av fina bilder, fack att stoppa små anteckningar, klipp och annat i, massor av flikar att skriva saker från bokcirklarna på, boktips etc i all oändlighet. Hela boken är en skatt att upptäcka, och jag fylls av lycka bara av att hålla i den.

Jag har länge velat starta en bokcirkel, och nu har jag ingen ursäkt längre. Nu har jag det perfekta redskapet. Nu ska jag vaska fram tiden samt några bokhungriga vänner, sen kör vi igång. Jag har redan några på lut…

Tack, Sara, för att du hittar mina innersta rum!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Nu måste jag starta en bokcirkel!”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Pia och Petra – då borde det vara bara att sätta igång! Jag ska fundera på formerna, återkommer!

 2. Profilbild för Petra

  Jag är självklart med på distans! Man är väl viruell… 🙂

  Kram och god jul käraste väninna. Till våren möts vi i Vetlanda.

 3. Profilbild för Monika Häägg

  Vilken fin julklapp. Bokcirklar tror jag är ett underbart sätt att mötas med.
  God Jul!

 4. Profilbild för Pia

  Åh, vilken underbar julklapp! Önskar att jag bodde lite närmare, så kunde jag också delta i Din bokcirkel!

  Om Du startar en på distans så har Du en given medlem! 🙂

 5. Profilbild för Maria Björkman

  Petra – det är klart det går! Prata böcker behöver man ju inte göra IRL, även om det är allra trevligast förstås. Jag kan starta två stycken – en fysisk och en på distans! Vilken strålande idé!! Är du med?

  Annika – ja visst är den underbar! Undrar bara vilket studieförbund jag ska kontakta för min cirkel… hm….

 6. Profilbild för Annika

  Vilken underbar present Maria! Jättekul med en bokcirkel – har du väl börjat blir det svårt att sluta.

 7. Profilbild för Petra

  Är det ens möjligt att göra på distans? Själv är jag med i en bokcirkel här i Månstad som har varit igång sedan 1940-tal! Vi ses bara en gång om året och då har vi med oss varsin bok som sedan cirkulerar runt bygden. Inte så mycket bokprat emellan alltså, men när vi ses pratar vi böcker.

  Kram och god jul på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.