Av olika skäl har den här adventstiden bara rusat iväg, jag har inte hunnit med alls. Delvis har det berott på att det har hänt mycket på den privata fronten, och jag inte har varit hemma särskilt mycket. Delvis beror det också på att det är extremt rörigt på jobbet, eftersom hela huset håller på att byggas om, och jag och mina arbetskamrater ska flytta en våning ner till ett öppet kontor. Det är tusen detaljer att ta ställning till; väggfärger, mattval, möblering, vad ska vi ha med oss och vad ska skickas vidare, vilken armatur ska vi ha, var ska armaturen sitta, vilka klockor ska vi ha på väggarna i studierummen etc i all oändlighet.

Härom dagen gjorde vi flera flugor på smällen – vi åkte till Stockholm och hade en kortare personalöverläggning, roade oss samt åkte i tjänsteärende till IKEA Kungens Kurva för att hämta inspiration och fakta. I över fyra timmar strosade vi i möbelvaruhuset, och fick en hel del tankar med oss hem. Jag investerade för 28 kronor, i en klädvårdsrulle med refiller…

Kvällen innan var vi på Wallmans salonger och upplevde ett Björn- och Benny-medley, ”Thank you for the music”. Härlig atmosfär, duktiga artister, bra service och förstklassig mat. Inte blev det sämre av att vi stuffade runt lite på dansgolvet innan vi vandrade hem till hotellet i stockholmsnatten.

Vi var borta bara ett drygt dygn, men hann med massor och hade också väldigt roligt. Nu återstår bara hårt arbete i mellandagarna innan vi är på plats i det nya kontoret!