Nu är våren här!

Mina läsare får ursäkta den påtagligt blå – och kanske i någras ögon skrikiga – bakgrunden till min blogg. Jag är inte helt säker på att den är JAG, bara lite grann. Den är både fin och lite hemsk, tycker jag.

Men jag kände att NU FÅR DET VARA NOG, nu är det vår och där med basta. Detta ska manifesteras, inte minst genom att frossa i färger och blommor, både här och IRL!

12 reaktioner till “Nu är våren här!”

 1. Det finns ju Blå Blom, så då kan det väl finnas Blå Blogg! 🙂

  Och visst blev det både vårlikt och fint! 🙂

 2. Hej!
  Hoppas att du stressat ner dej lite och njuter av dina vårkänslor.Läste om din stress och hoppas att du hittar ett lugn någonstans att vila dej i!
  Tycker mycket om din nya look,för mig är blåsippor hemma i Jämtland.I mitt v-rum har jag två vackra oljemålningar.En med 2 småflickor plockande vitsippor och en där dom plockar just blåsippor.Kunde inte bestämma vilken vi skulle köpa och därför blev det båda.
  Och så roligt med citron"träden".
  Du är verkligen på gång med stora steg mot våren.
  Det var ju ljust nästan till klockan sex idag…så visst är vi på väg.

  Plocka nu fram korten från resan och fly tillbaka dit en stund…!

  Kramar Kajsa

 3. Älskar blåsipporna på din blogg. Jag håller med dig om att det känns som vår. Det är en annan lukt, trots att snön fortfarande går till vaderna och det är minusgrader. Fåglarna kvittrar mer och verkar ha fått livslust och så även jag, fått livslust alltså, inte kvittrar…
  Kramisar Kim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.