Nattmarodör

Vår katt har en dygnsrytm som inte stämmer alls med våra behov. Troligen inget konstigt alls, katter är ju nattdjur.

Han sover hela dagarna, går ut en stund på kvällen och håller sen igång rätt friskt på nätterna. Det gick väl an om han höll igång någon annan stans än i min säng…
Han kliver omkring på mig och trampar runt i mitt hår. Ibland känner jag hur han bara sitter och tittar på mig. Efter en stund hör jag hur han sitter uppe i fönstret och leker med något som ligger där, eller är under sängen och leker med sladdarna. Allt för att få uppmärksamhet. Ledsnar efter en stund, och sover lite. Sen är han igång igen.
Men han är ju så himla go, så jag kan inte annat än le åt den lille gynnaren!

3 reaktioner till “Nattmarodör”

  1. Jag kommer ihåg en gång för länge sedan då vår katt Kajsa, som tyvärr inte finns längre, ville in mitt i natten. Min man var så trött, men öppnade dörren åt henne. Efteråt gick han och la sig och vi sov som stockar tills vi blev väckta av världens liv i vårt hus. Maken gick upp och fick syn på fyra katter, varav en var Kajsa. Min man hade sömndrucken släppt in flera utan att märka de, och Kajsa hade ett litet party!

    Vad kul med bröllop! Ja, det var en jättefin lokal, och de serverade Gotländsk lammgryta när vi var där. Hoppas att allt är bra! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.