Snart är det vila och återhämtning

Om fyra veckor bär det av. Jag och Kerstin släpper allt här hemma, och lättar mot Thailand och semester. Åh, vad jag längtar!

Jag ser fram emot att bo på Lanta Darawadee på Koh Lanta. Jag ser fram emot att yoga på mornarna med Elisabeth, att ta ett dopp i havet, att promenera på stranden (ja, jag hoppas jag kan göra det trots min fot) på kvällarna, att få sol och ljus, att äta god mat, ta en drink vid poolen, att utforska ön samt att läsa, läsa, läsa.

Mitt behov av vila är stort, och detta är två veckor som jag ska vara riktigt självisk och bara göra det jag känner för. Det kommer att bli mycket sol, bad och läsning för mig, säkert mer än vad min kära reskamrat vill som har mer myror i brallan än jag. Men då får jag släppa ut henne på vift medan jag läser! 🙂

Det ska bli så SKÖÖÖNT!

2 reaktioner till “Snart är det vila och återhämtning”

  1. Maria, det låter helt ljuvligt och underbart välförtjänt. Njut och gör precis det du vill i den takt du vill. Läs texter av Thich Nhat Hanh (dock inte den nya från Linds förlag!!!) och var i nuet.

  2. Åh, vad jag önskar Dig en riktigt härlig resa! Förstår att Du längtar.
    Vila, läs och återhämta Dig! Och så hoppas jag att vi kan ses framåt vårkanten istället!

    Varm kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.