mors dag

Min finaste titel är ”mamma”

I dag är det mors dag, och många är de mödrar som ska hedras, äras, bli ihågkomna och känna sig uppmärksammade. Det är många år sedan min dotter fanns så nära att hon kunde förära mig med sin fysiska närvaro på mors dag, men jag blir alltid ihågkommen av henne. Av alla tituleringar jag haft genom åren är ”mamma” den jag är mest stolt och glad över!

Jag fick en mors dagspresent i dag, av käre maken. En solsäng, som jag önskat mig! Nu kan jag ligga där hela semestern och läsa och se på naturen. Precis så som jag vill ha det.

Och inte att förglömma min egen mor – ha en bra dag i dag, finaste Kerstin!

mors dag


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Min finaste titel är ”mamma””

 1. Profilbild för Karin Härjegård

  Jag håller med! Att det finns en människa i den här världen som jag får vara mamma till är fantastiskt!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Vi är rika, Karin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.