I somras när jag var ledig och slickade såren efter min ”krasch”, var en av de saker jag uttryckte att jag ville blogga mer, gärna göra ett inlägg per dag. Ända till i dag, har jag faktiskt gjort det sedan dess. Men nu tänker jag mig några dagars uppehåll på bloggen, över julhelgen. Tänker mig att någon dag i mellandagarna återkomma, men jag tar det den dagen jag känner för det. Kommer att använda min sköna lediga tid nu till att göra reflektioner och återblickar på året, samt fundera över 2017 och vilka visioner jag har för det året. Få se, kanske delar jag med mig här, kanske inte. Jag gör som jag känner.

Nu ska jag vara superfri i några dagar. Hasa runt i pyjamas. Kanske ta en promenad. Läsa. Släktforska. Genomgå några webbkurser. Möjligen åka till Fardhem för att hälsa på söstra-mi med familj någon av dagarna. Ligga på soffan. Kolla TV-serier. Virka. Kort sagt: göra det som faller mig in.

En riktigt god och fröjdefull jul önskar jag dig, bästa läsare (med en bild från i somras). Vi syns snart!


Vill du ändå ha lite läsning och är intresserad av min resa på vägen att bli en bättre version av mig själv, finns några inlägg här:

Hon är inte helt enkel att ha att göra med, den där Maria
Jag är inte sjuk. Bara lite o-i-form
Ett semesterbokslut – den osminkade verkligheten

Radiointervju i dag, då

Att tappa fotfästet
Binjurar – lustiga små krabater
Solhälsningarna får vänta ett tag till
Jag har alltid varit en human doing
En.Sak.I.Taget
Hur är det?
Jag är min egen värsta fiende
Saker du önskar att andra förstod när du drabbats av utmattningssyndrom
Livräddning