När jag började blogga för ett år sedan, var jag inte riktigt klar över syftet. Nyfikenheten drev mig att testa, och eftersom jag gillar att skriva blev jag snart fast. I början skrev jag för mig själv, så småningom blev det mina följare som jag blev bekant med eller som stod mig nära från början som var föremålet för mina rader.

Men nu, efter ett år, vet jag att jag ingår i ett oöverblickbart nätverk. Och mina mottagare kan vara vilka som helst, med alla sorters bakgrunder, förväntningar, åsikter med mera. Det är kul!

Nu har jag anmält mig till bloggen ”Presentera din blogg” just för att försöka utöka mitt nätverk ännu mer. Man kan också bli fan till denna på Facebook, för att ytterligare sprida gracerna. Det är hisnande att tänka sig att man ligger ute i rymden, till allmän beskådan för alla!