Som du vet har jag två ”jobb” – förvärvsarbete som chef för ABF, och förtroendeuppdrag som Socialnämndens ordförande och Regionstyrelseledamot. Det blir ganska mycket ibland, och du som följer mig vet precis vilken resa jag gör för att klara av det.

Men som inte det vore nog, känner jag frustration och stress (!) över en massa annat jag vill göra men sällan hinner med! Jag har så mycket kul som ligger och väntar på mig, att jag skulle kunna gå i pension i morgon dag och fylla min dagar till brädden!

Några saker jag vill göra mer av:

  • Har en massa videokurser i diverse ämnen jag vill gå igenom
  • Vill virka mycket mer än jag gör!
  • Jag har gamla släktingars dagböcker att renskriva och göra bloggar av
  • För att inte tala om släktforskningen. En hel bunt obearbetat material ligger och väntar på mig, och jag vill skriva en släktkrönika. Det är så vansinnigt spännande!
  • Jag vill utveckla bloggen och skapa samarbeten
  • Jag vill förkovra mig mer när det gäller aktiehandel, har börjat lite men vill fördjupa kunskaperna
  • Läsa böcker! Det blir alldeles för lite av den varan, men som jag kan längta ibland.
  • Yoga mer
  • Jobba med illustrationer och grafisk design

Allt det här – och kanske något mer jag inte kommer på just nu – är saker som fyller mig med lust, men som jag får stjäla till mig lite tid till ibland. Hej, frustration! Allt ligger där i en stor, glittrande och lockande hög, som i en skattkista. Jag öppnar den ibland, tar upp något och kikar på det, vrider och vänder. Lägger tillbaka med en liten suck, och tänker att: en annan dag. Sen. Längre fram.

Jag är nyfiken, jag är väl inte ensam om det här? Har du något du vill göra mer av, som du inte gör i dag?