Hemma igen

Dagarna nu handlar om att försöka komma ikapp. Ikapp med sömnen och få ordning på dygnet, ikapp med ett par sevärda serier på TV, ikapp med görorna på jobbet, ikapp med vad som hänt i politiken inom mitt område medan vi varit borta… Dt första är nästan svårast, det brukar ta någon vecka för mig att sluta vakna kl 01:00 på natten och vara pigg som en mört bara för att vara ett vrak på dagarna och knappt kunna hålla mig vaken till klockan 18:00.

Packa upp är bland det tristaste jag vet, så det förhalade jag ett par dagar. Nu handlar helgsysslorna om en del hemmaadministration, arbetsplanering, kalenderplanering och sånt. Men det går sakta, jag är kvar i något slags thaitempo!

Något som gick extremt sakta också, var vår hemresa. Jag har nu skrivit ett brev med anspråk på ersättning för de kraftiga förseningar som Norwegian orsakade, både dit och hem. Vi har rest rätt mycket och nästan alltid varit förskonade från förseningar och trassel, men den här gången fick vi extra allt av sånt, med en massa extra kostnader som följd. Det var definitivt sista gången vi bokade en långflygning med Norwegian, den saken är klar. Det var ingen engångsföreteelse, har vi förstått. Vi mötte människor som upplevt detta tidigare med Norwegian, vilket ju inte är så smickrande för dom. Nej, det är värt att betala mer för att resa tryggt och i tid, om en har möjlighet till det.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Hemma igen”

 1. Profilbild för Anna-Carin

  Hej! Tack för titten i min blogg för en tid sedan. Nu har jag lagt till din på min lista. Lite avundsjuk blir jag allt på er långsemester i Thailand. Det måste ha varit avkopplande och brutit vardagen. Tittade lite bakåt också och läste om ditt fenomenalt strukturerade bildsparande på olika ställen. Där satte det egna dåliga samvetet in. Och Visby Airport – där har jag också varit fast nu är det några år sen, kanske var det 2002 eller så. Gotland har jag besökt vid fyra tillfällen, första gången 1964, senaste (inte sista hoppas jag) då cirka 2002.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Så roligt att se dig här! Ja, det var ett bra avbrott i en annars rätt intensiv vardag, det är verkligen en ynnest att ha möjligheten att åka så långt så länge under vintern. Det är helt ok att vara avundsjuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.