Gå till innehåll

En gardin av fem klar

Jag gör det ju sällan enkelt för mig, och tyckte att den mest naturliga sak i världen var att jag - som ändå inte hade så mycket för mig - kunde virka gardinkappor till vår nya sommarstuga. Dels är jag usel på att sy, dels är jag en fena på att virka. Dessutom är virkning avkoppling.

I dag hängdes högtidligen den första kappan upp, äntligen klar! Jag har räknat ut att den här har tagit ungefär 30-35 timmar att knåpa ihop, så det tar längre tid än optimistiska jag tror. När dessa timmar sedan styckas ner till kvartar, där det stundtals kanske blivit en kvart i veckan, tar det tid. Fast i sanningens namn har jag varit väldigt flitig nu på slutet. Och nu är redan ungefär 30 % klart av nästa gardin, som ska hänga i fönstret intill. Sen är det bara 3-4 fönster kvar...

Förutom denna stora händelse, så har dagen också fört med sig lite fräsch hårfärg och bortklippning av trött och trist hår hos Tina på Joy i Visby.

Snipp snapp snut, så var den dagen slut!

IMG_0763

FullSizeRender-10

2 reaktioner på ”En gardin av fem klar

    1. Mariayogini

      Tack du! För att inte tala om hur bra DIN gardin kommer att bli. När den blir klar...

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.