Jag gör det ju sällan enkelt för mig, och tyckte att den mest naturliga sak i världen var att jag – som ändå inte hade så mycket för mig – kunde virka gardinkappor till vår nya sommarstuga. Dels är jag usel på att sy, dels är jag en fena på att virka. Dessutom är virkning avkoppling.

I dag hängdes högtidligen den första kappan upp, äntligen klar! Jag har räknat ut att den här har tagit ungefär 30-35 timmar att knåpa ihop, så det tar längre tid än optimistiska jag tror. När dessa timmar sedan styckas ner till kvartar, där det stundtals kanske blivit en kvart i veckan, tar det tid. Fast i sanningens namn har jag varit väldigt flitig nu på slutet. Och nu är redan ungefär 30 % klart av nästa gardin, som ska hänga i fönstret intill. Sen är det bara 3-4 fönster kvar…

Förutom denna stora händelse, så har dagen också fört med sig lite fräsch hårfärg och bortklippning av trött och trist hår hos Tina på Joy i Visby.

Snipp snapp snut, så var den dagen slut!

IMG_0763

FullSizeRender-10