Jag har fått pris igen!

Nu har det gått nästan en vecka sedan jag kom hem från drömsemestern, och jag har hunnit igenom alla (tror jag) blogginlägg från de bloggare jag försöker följa. Det är lite kämpigt att hinna med, det finns ju så många läsvärda bloggar!

Av Annika (Kära blogg) , Eva (Eva Swedenmarks värld) och Pia (Livsglädje och själaro) har jag fått en fin award, ”Kreativ blogger”. Det gör mig stolt, och det förpliktigar! Det hör till att man ska skicka utmärkelsen vidare till sju andra bloggare, och det är ju inga problem alls att hitta. Det är många fler som borde ha priset. Men nu har jag bestämt mig för följande sju:

 • Carpe Diem – bjuder på sköna vardagsskildringar och kreativitet
 • Feng Shui – Harmoni i hemmet – ger mig massor av tips, inspiration och idéer
 • Jakten på den fulländade hälsan – en helt fascinerande blogg om att leva enligt Are Waerlands filosofi
 • LisaMatilda – fina bilder och en inbjudande hörna i cyberspace
 • Livet på Stenstugu – en mycket snygg och välskött blogg där man får följa vardagen på en gård på Gotland (tidigare fint prisbelönad!). Dessutom bor även jag i ett ”Stenstugu”, så det känns extra besläktat!
 • Petras funderingar – att följa Petras klurigheter och vardag i Månstad är trivsamt. Hon har ett fint språk!
 • Åsa mitt i världen – ännu en gotlänning som gör sin stämma hörd med humor och insikt. Hon har dessutom väldigt snygg bloggdesign… 😉

Dessutom förväntas att man ska berätta sju saker om sig själv som man tror är okända, men det har jag redan gjort en gång förut, det kan ni se här!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Jag har fått pris igen!”

 1. Profilbild för Irene

  TACK, vad roligt att Du valt min blogg! 🙂

  Då blir det till att knåpa ihop 7 fakta då… 🙂

 2. Profilbild för Åsa Mitt i Världen

  OJ! När jag skulle kolla din blogg innan idag så blev det något knas och sen har jag haft fullt upp. NU fattar jag…

  Tack! Jag måste samla mig lite så ska jag ta itu med utmärkelsen 🙂

 3. Profilbild för Ingrid

  Tack snälla Maria!
  Så gulligt av dig att du tänkte på mig.
  Ha en riktigt fin helg där på Stenstugu.

  Kram Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.