yinyoga

När jag påbörjade utbildningen till instruktör i yinyoga med ayurvedainriktning, var min tanke att göra det för min egen skull, för att fördjupa min egen praktik och få en större förståelse. Men under hand kunskaperna och insikterna har kommit till mig, har det blivit allt svårare att värja sig mot det faktum att fler borde få ta del!

Visst vill du yoga med mig?

Därför har jag nu bestämt mig för att ta språnget till hösten, och dela med mig av mina yinyogakunskaper och -upplevelser! Jag hyr in mig på yogastudion Lila shala på Södertorg i Visby under åtta tisdagkvällar, och hoppas att tillräckligt många vill hänga på så hyran betalar sig. Det är en chansning men hälften vågat, och så vidare. Jag vet att yinyogan är en yogaform som fler skulle må bra av att praktisera, och jag vill så gärna förmedla det jag lärt mig om hur en kan använda den på bästa sätt för självomsorg och välmående. Det handlar om såväl kropp som knopp, och det finns inget prestationsinriktat över huvud taget. Tvärt om, skulle jag vilja säga. Du får träning i att inte prestera, bara en sån sak kan vara en utmaning för många av oss. Fråga undertecknad, haha!

Som sagt, ett yogapaket på åtta gånger, under september och oktober. Inför det, erbjuder jag två prova på-gånger på vardera en timme, för den som vill testa om yinyoga är rätt. Till samtliga tillfällen vill jag ha anmälan på mejl yoga@mariabjorkman.se, allt för att ha koll på platstillgången (om det nu skulle bli sån rusning att platserna riskerar att ta slut…). Se nedan hur jag har tänkt mig. Och har du lust att vara med, mejla mig. Ingen blir gladare än jag, om jag kan fylla gruppen till hösten! Här kan du läsa mer om min yinyoga.

solnedgång

Höstens yoga

Yinyogapaket 8 ggr

Tisdagar kl. 18:00-19:15, start 3 september, sista gången 22 oktober.
Plats: Lila shala, Södertorg i Visby
Pris: 1 360 kr, vilket inkluderar garanterad plats
Drop in: 210 kr/gång (i mån av plats)
Anmälan: yoga@mariabjorkman.se

Min ambition är att du under dessa åtta gånger ska få en djupare förståelse för vad yinyogan kan göra för ditt välmående. Det ska vara en stund för eftertanke och stillhet, en stund som är bara din fast i gemenskap. Läs gärna mer om yinyogan här nedan.

Vet du inte om yinyoga är för dig? Då erbjuder jag två prova på-tillfällen:

Söndagen den 11 augusti kl. 15:30-16:30
Söndagen den 18 augusti kl. 15:30-16:30
Pris: frivillig donation till Lila shala, du ger det du tycker passet var värt.

Frågor: välkommen att mejla!