Jag tänkte så här – vore det inte roligt att då och då få läsa något av någon annan här? Åtminstone tycker jag det. Jag har tänkt på det så länge, men inte kommit till skott ännu. Det närmaste jag kommit, var när jag publicerade en jättebra text som min syster skrivit, som handlade om Burg-Vicku. Då tänkte jag att det är ett bra sätt att ge lite mer färg åt bloggen, att låta andras röster höras.

Du behöver inte vara bloggare för att få plats här, du behöver bara ha något att säga, berätta eller visa. Om du inte vill skriva direkt i bloggen själv, så publicerar jag ditt material åt dig. Det kan handla om vad som helst som är viktigt för dig, och jag förbehåller mig förstås rätten att välja vad som ska publiceras. En eller flera bilder att krydda med, är alltid trevligt. Det får inte vara något kränkande eller olämpligt på annat sätt, det kan tyckas självklart men jag väljer ändå att nämna det.

Är du intresserad? Mejla mig då, på hej@mariabjorkman.se, så hörs vi!