Somliga försvinner aldrig

Elsa Lund förbättrat

Jag har skrivit om henne tidigare – i det här inlägget i november förra året – men gör det gärna igen. Min gammelfarmor Elsa lämnade jordelivet denna dagen för 31 år sedan, men hon lever i så hög grad hos mig fortfarande. Ja, inte bara hos mig vet jag, utan hos fler. Det kan rent av vara så att hon är en av mina skyddsänglar!

Hon var hjärtegod, farmor Elsa, och hon hade tid. När jag tänker på det känns det som om hon hade hur mycket tid som helst för mig när jag var barn!

Jag ville bara påminna om henne, och jag skulle vilja berätta för henne att hon fattas oss. Fortfarande. Jag är så tacksam att ha fått vara en liten del av hennes liv. Bilden är från någon gång runt 1910. Visst är hon fin!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Somliga försvinner aldrig”

 1. Profilbild för Kerstin Hydling Falk
  Kerstin Hydling Falk

  Elsa är mångas skyddsängel, är jag säker på. Min också.

 2. Profilbild för Karin Härjegård

  Väldigt, väldigt fin. Det är gott att få vara nära sina förmödrar, oavsett om de finns i det här livet eller inte.

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Jag läste ditt blogginlägg. Jag har inga lakan kvar efter farmor Elsa att sova i, men minnen av hennes hemvävda lakan med fint virkade mellanspetsar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.