Veckan som kommer är verkligen ett mischmasch av guds nåde. Men det ska väl gå att hålla ihop den också, med lite god vilja.

Måndag
Ett par politikmöten på morgonen öppnar veckan, och sen är det inläsning av handlingar och allmän förberedelse inför onsdagens nämndsammanträde. Jag ska också passa på att rensa och sortera bland mina papper, jädrans vad det samlas!

Tisdag
Hinner vara en liten stund på jobbet på morgonen, innan det är dags för blodgivning. Därefter politik igen; det är dags för att medverka i regionens pensionärsråd. Bland annat ska jag berätta om det slutförda projektet ”Tidig rehabilitering i hemmet”. På kvällen har vi möte med S-gruppen i nämnden, inför nämnden.

Onsdag
Årets sista sammanträde med Socialnämnden. Det efterföljs av möte med pressen där de har möjlighet att ställa frågor om ärendena som varit på nämnden. På kvällen kanske jag går på yoga, vi får se lite hur dagsformen är.

Torsdag
Lungröntgen, ansiktsbehandling, budgetarbete och massage står på programmet. En mycket märklig dag.

Fredag
Käre makens födelsedag, och jag tänker vara ledig! Undantaget blir en stund mitt på dagen då en f.d. medarbetare ska avtackas, men annars är det privatlivet som får råda den här dagen. Vad vi ska göra kan jag inte skriva här, det återkommer jag om!

Lördag-söndag
Helgen kommer jag att få ägna åt det som pockar på och som jag inte hann med i veckan. Det jag redan nu vet är att jag planerar slutföra budgetarbetet under helgen, så det kan strykas från min to do-list!