Nu och då har jag ju skrivit här på bloggen om olika perspektiv på mitt mående och min resa till att bli en så mycket bättre version av mig själv. Du som har hängt med mig ett tag vet vad det handlar om, och för dig som inte har koll kan jag bara säga att den här prestationsprinsessan – yours truly – blev lite sjuk i somras av all prestation jag prackat på mig själv. För att komma ur det krävs en arbetsinsats och ett nytt förhållningssätt till livet helt enkelt, och det skriver jag om lite nu och då.

Det händer att jag får frågor om de olika inläggen, och eftersom de nu börjar bli ganska många bestämde jag mig för att samla samtliga på ett enda ställe. Jag går ju liksom själv vilse bland dom!

Därför hittar du nu samtliga inlägg som handlar om detta under fliken ”Om mig” ovan, och underrubriken ”Min resa”. Håll till godo!