Min nya favoritplats

Jag ha alltid gillat kyrkogårdar. Friden där, och den vackra miljön. Har alltid gillat att strosa bland gravstenarna, läsa på de gamla och mossbelupna, och funderat över vilka de var när de vandrade här på jorden. De där, som nu bara är svårlästa namn på en sten.

Min nya favoritplats är Norra kyrkogården här i Visby. Den ligger på ett lagom avstånd hemifrån, att ta en rask promenad dit tar bara en kvart. Sen strosar jag där, på de slingrande gångarna och njuter av miljön. Det är en vacker och välskött kyrkogård, med havsutsikt, porlande bäckar och kuperad terräng. Kanske slår jag mig ner på en bänk om vädret tillåter, och bara är.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Min nya favoritplats”

 1. Profilbild för Karin Härjegård

  Så vackra bilder! Och jag håller med dig – det är något visst med kyrkogårdar.
  Kram!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Tack Karin!

 2. Profilbild för Eva
  Eva

  Så vackra o tänkvärda foton.Sköt om dig Maria💗

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Åh, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.