Midsommarhelgen är över

Jag vill bara med ett par enkla bilder dela med mig av min sköna midsommar med kär familj och släkt. Jag har fått vila lite, välbehövligt. I morgon är det vardag igen, men jag lever gott ett slag på minnen från helgen! Här ser ni min kära mormor, som höll igång längst av alla på midsommarnatten. 02:30 gav hon upp! Bosse tycker jag så mycket om, att jag skaffade honom i dubbel upplaga!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Midsommarhelgen är över”

 1. Profilbild för Maria Björkman

  Ja, visst är hon skön!

 2. Profilbild för Pia

  Din mormor är sig lik! Härligt med krutgummor… Du blir nog en likadan!

  Har åkt förbi Björktorp några ggr de senaste dagarna och slängt ett öga och en tanke åt det hållet!

 3. Profilbild för Annika

  Jag vill bli som din mormor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.