Stackars ogräs i Lunda!

Jag är ingen trädgårdsmänniska, men jag är omgiven av andra som är. I går kom jag till Lunda efter tre dagars konferens i Åkersberga, och på plats inför midsommarfirandet fanns redan Kerstin och Roffe. Vi åt middag och umgicks, och en stor del av tiden såg jag Kerstin precis så här. Rensandes ogräs. Hon tycker det är kul!

Jag fascineras.

5 reaktioner till “Stackars ogräs i Lunda!”

  1. Jag förstår henne… till viss del. 🙂
    Har man tid och ro så är det rogivande att få upp dessa envisa rackare som bara sprider sig… för att inte tala om hur fint det blir sen!

    Stora midsommarkramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.