Följer ju några bloggar och influencers så gott jag kan (skulle vilja följa många fler, men det är så mycket annat jag vill göra med min tid också…), och en som jag läser med stor behållning är Jonna Jinton. Jonna är bland annat fotograf med ett sagolikt öga för bildmagi, hon tar naturbilder så en tappar andan. Hon är som ett sagoväsen själv, som ofta också figurerar i bilderna. Du måste titta in till henne!

Härom kvällen hade hon ett inlägg där hon lottade ut tre av sina bilder till den som svarade rätt på en fråga och som valde en bild och motiverade var för en ville ha just den bilden. Jag fastnade omedelbart för bilden ”Gryning”, uppe till vänster på bilden, så jag skrev och motiverade varför jag gillar den.

Hon fick så jättemånga tävlande, att hon på klassiskt Jonna-vis bestämde sig för att fler än tre skulle få pris, i form av den bild en önskat fast i mindre format. Och vet du vad! Jag blev en av de 19 extra vinnarna, så snart har jag en fotoprint av ”Gryning” i min brevlåda!

Barnsligt lycklig, blev jag. Tack Jonna!