Det börjar bli rätt många år sen nu, som jag köpte spikmattan. Möjligen tänkte jag att det kanske blir med den som med en del andra grejor en köper utan att riktigt veta hur stort behovet egentligen är, att jag använder den ett tag och sen blir den bortglömd.

Men jag kan med gott samvete hävda att min spikmatta aldrig blivit bortglömd. Jag ligger inte på den varje kväll, men då och då, och under vissa perioder kan det bli dagligen. Det är fantastiskt avslappnande och värmande, och jag blir otroligt sömnig. Perfekt avslut på dagen, att ligga och läsa en stund på spikmattan!

Härom veckan fick jag en finfin kompletterande present av Lotta – en värmekudde att lägga över ögonen med avstressande doftspray. Det blev faktiskt den perfekta kombon – en varm, väldoftande kudde på ögonen under tiden en ligger på spikmattan.

2016-08-30-07-43-05