Födelsedag

Jag gillar att fylla år. Den 7 februari är min egen dag och jag är fortfarande lite barnslig när det kommer till att uppmärksamma födelsedagar,.

Jag är heller inte en av dom som klagar över att bli äldre. Vi BLIR äldre om vi får leva, obönhörligen. Och jag är glad över att få lägga år till livet. Alternativet är att inte finnas på jorden, och det verkar betydligt tristare om någon frågar mig. Varför klaga på det som inte går att påverka? Energislöseri.

I söndags var det således min födelsedag. En ljuvlig dag, jag hade önskat mig vackert vinterväder så vi kunde vara utomhus, och jag fick precis det. Jag fick träffa mor och syster, jag blev bjuden på middag på lokal och jag fick gåvor med omtanke. Och så fick jag ”prata” med Caspian via fejstajm.

När jag gick och la mig i går, var jag på riktigt fylld av glädje och tacksamhet, ja jag var nästan sprickfärdig av positiva känslor. Jag är oerhört lyckligt lottad.

Dagens höjdpunkt var ju ändå det här!
Ljuvlig promenad.
Minns inte när jag grillade korv och drack Pucko senast…!
Fantastiska vantar som mor Kerstin stickat. I love them!
En av Visbys uteserveringar i vinterskrud.

7 reaktioner till “Födelsedag”

  1. Grattis i efterskott! Jag fyller år den 8 juli. Som barn var alla på semester kändes det som och jag fick aldrig bli sjungen för i skolan.

    Idag firar jag födelsedagen med att göra något speciellt för mig själv och är tacksam för att jag fått ännu ett år.

    1. Haha, vi är nog aldrig nöjda med när vi fyller år! Jag avskydde att fylla på vintern, då kunde man ju inte göra något. Var SÅ avundsjuk på dom som fyllde på sommaren… 😄

  2. Grattis i efterskott. Det är något speciellt med födelsedagar. Mysig födelsedag du verkar ha haft och jag förstår att samtalet toppade listan över det bästa ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.