Maria Björkman och Zoya

En vecka med Zoya

Ja – nästan en hel vecka har vår lilla familj varit utökad med lånehunden Zoya. Medan matte och husse har varit på saftlandet för att träffa släkt och vänner, så har Zoya levt ett lugnt semesterliv på Ravencliff road hos oss.

Zoya är en dvärgpinscher, och börjar bli en lite äldre dam vid det här laget. Hon är en frusen liten skit, därför har hon tröja på sig så här års när vi är ute. Hon sover helst under täcket hos matte eller husse, det gäller även lånematte och lånehusse. Hon är – som de flesta hundar skulle jag tro – helt fixerad vid sina mattider. När vi sitter framför TVn på kvällarna, vill hon gärna bli kliad på ryggen (vem vill inte det!?).

Precis som vi människor alltså, har hon sina vanor, rutiner och egenheter. Men det är ju också det som gör en personlighet.

Nu är det tyst och tomt, inga små klor som klickar mot golvet och inga ögon som vädjar om mat eller promenad. Och i natt blir det lite svalare för lånematte i sängen!

(Lite kvällsljusgryniga bilder, ber om ursäkt för det)

Zoya

Zoya

Zoya
Jodå, det här är också Zoya. När hon inte blir kliad på ryggen, så ligger hon under en filt i TV-fåtöljen.

Zoya

Zoya
Och så kvällsgnaget – nåde mig om jag glömmer att servera det!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En vecka med Zoya”

 1. Profilbild för Jennifer

  Ja, de är allt mysiga de små pälsklingarna <3

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Tack för att du tittade in, Jennifer. Ditt initiativ gav ju mycket resultat, hur ska en hinna med att läsa alla nya tips? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.