När vi var i Thailand i januari-februari, fick jag ett infall att jag och dottern skulle resa tillbaka till Paris. Vi hade lovat varandra det förra gången vi var där för sisådär tre år sen tror jag, vi hann liksom inte klart då. Nu hade jag tid att tänka och leta resor, och efter lite check med henne när det kunde passa i tid så blev det hennes påsklov som valet föll på. Sagt och gjort, jag bokade flyg och hon bokade hotell. Imorgon bär det av! Men redan i dag var jag tvungen att åka om jag skulle hinna. Betyder en övernattning på Arlanda, på utmärkta Clarion Hotel. 

Tog en promenad mellan terminalerna för att röra på mig lite, och kunde konstatera att jag är i stort sett ensam på hela flygplatsen. Himmel och plättar så ödsligt! Ingen reser på påskafton, alla är hemma med sina nära och kära och äter ägg, den saken verkar fullständigt klar. Bara jag verkar ha övergivit en av dem som betyder mest i livet, men en tröst är att jag gjort det för den andra personen som betyder mest… 

Ska ha en skön kväll på ett fräscht och mycket tyst hotellrum. Läsa, kolla på film och lägga mig tidigt. Kanske rent av sova lite längre i morgon bitti än jag brukar?