maj

”…det var i maj när göken gol”

Det är maj, och egentligen behöver en inte skriva om någonting annat än det.

Maj månad är grejen

Funderade på att sammanfatta min vecka här i dag, arbetsveckan har varit extremt kort men intensiv för mig och mycket bra och roligt har hänt, men sen insåg jag när jag skrollade igenom mina foton att det ju är maj jag måste koncentrera mig på. För även om jag inte kan vara ute i naturen så mycket som jag önskar, så försöker jag ändå fånga dessa ögonblick så mycket jag kan. Det är så mycket intryck, både visuellt och i dofter!

På landet där vi var i helgen, fanns i söndags en gök som fått fullständigt fnatt. Hen gol från kl 4 på morgonen, i stort sett oavbrutet till vi åkte hem på eftermiddagen. Det ekar så fint i skogen runt om oss, och det var precis som om han tyckte det också. Synd att säga, men vi höll faktiskt på att bli skvatt galna efter några timmar…

Sammanfattar de senaste dagarna med några bilder på det som varit vackert i min värld!

maj
Vår balkong är en oas den här årstiden. Vi får överdoser av ljus, luft, sol och hav!

 

maj
På cykelturen mellan två arbetsplatser, kunde jag inte motstå att knipsa ett par av dessa favoritblommor för att sniffa på. Jag älskar häggens doft!

 

maj
En glimt av Norderport, i min magiska stad.

 

maj
En vanlig vardagskväll hemma hos oss i maj.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ””…det var i maj när göken gol””

 1. Profilbild för Karin Härjegård

  Åh!!! Underbart! Ljuvligt!

 2. Profilbild för Anna

  Vackra bilder! Och vilken ljuvlig utsikt ni har från balkongen!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Ja, det är nästan så jag skäms!

 3. Profilbild för Chaly Danckwardt

  Ja ett underbart vårtecken, det där med göken. Bara det inte blir för mycket 😊

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Ja, även här är ”lagom bäst”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.