presentera dig

Vore kul om du vill presentera dig, i all enkelhet!

Presentera dig – digitalmingla!

Lite här och där ser jag nu så kallade nätverkstrådar, där du kan presentera dig och liksom digitalmingla. Presenterar sig enkelt med namn, vad en sysslar med samt intressen vid sidan av jobbet om en har ett sånt. Senast såg jag det hos Clara, på Bossbloggen. Det är ett roligt sätt som läsare av bloggar och andra forum att kanske hitta nya bekanta med liknande intressen, och jag tycker det vore fantastiskt roligt att få en sådan presentation av dig här för att veta vem du är som läser. Så om jag börjar, så hoppas jag du vill fylla på med presentation av dig i kommentarsfältet! Deal? (Visserligen vet du kanske en del om mig redan, men nån måste ju börja…)

Hej! Presentera dig!

Jag heter:
Maria Björkman

Jag gör:
Är chef på studieförbundet ABF på Gotland, samt den här mandatperioden även Socialnämndens ordförande i Region Gotland. Räknar också in bloggandet som min sysselsättning, även om jag inte tjänar några pengar genom den.

När jag inte jobbar:
Oj oj, jag har MASSOR av saker jag gör alldeles för lite av, eftersom mina två jobb tar en väldans massa tid . Men släktforskning och att berätta släktens historia i ord och bild är en passion, meditation och yoga, sociala medier och bloggen gillar jag att hålla på med, och att lära mig mer om möjligheterna på Internet och ny teknik. Jag gillar att virka och läser gärna böcker. Att kolla på TV-serier tycker jag är den bästa avkopplingen. Ungefär så.

Så – vem är du?


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Vore kul om du vill presentera dig, i all enkelhet!”

 1. Profilbild för Helena Roth

  Jag heter:
  Helena Roth

  Jag gör:
  Har egen firma sedan snart tio år tillbaka, och med en utgångspunkt i läkemedelsbranschen har jag fransat ut lite i kanterna kan man säga. Arbetar fortfarande lite som kvalitetsrådgivare och projektledare. Arbetar även som coach, tar olika ströuppdrag som handlar om nulägesanalyser av olika verksamheter, utbildar i ledarskap och personlig utveckling/medvetande, medförfattare till boken ”Medvetna val – från offerkosta till möjlighetsmantel”. Del i ett projekt om migration tillsammans med fotograf Anders Roos; har varit aktiv i skoldebatten, som en av initiativtagarna till rörelsen #skolvåren. Och så bloggar jag. Mycket och gärna.

  När jag inte jobbar:
  Så skriver jag ändå. Stickar och handarbetar, plockar frukt och bär, torkar äppelringar och kokar plommonmarmelad, njuter av trädgården och familjen, läser enormt mycket böcker, cyklar rundor i vackra Malmö och försöker allmänt göra ett positivt avtryck!

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Hej Helena, så roligt att träffas! Har börjar följa dig så smått, och är glad över vår lilla bekantskap. Tack för presentationen (och åh, vad jag gillar och kan skriva under på det där med att göra positivt avtryck!)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.