Den stora påsktröttheten

 

Den stora påsktröttheten, finns den? Hoppas det, för annars vet jag inte vad som drabbade mig idag. Det var som om själva vetskapen om att jag hade en lång, ledig dag framför mig gjorde mig lam och energilös. Obändigt trött! Som ett riktigt dåligt mobilbatteri, ungefär. 3% laddat…
Nu framåt kvällen är det en smula bättre, men att kalla mig pigg vore lögn. Jag har nog varit lite för mycket på tårna under lite för många timmar per dygn i lite för många dagar, ett tag. Det är min enkla anatöranalys.
Vilken tur att det är en ledig dag i morgon också, så jag får ladda batteriet!

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.