Längst ner i högerkolumnen här på bloggen ligger en enkät vars svar visar vilka det är som läser min blogg. Har du inte redan fyllt i enkäten, gör du mig en stor tjänst genom att göra det. Det hjälper mig att göra bloggen bättre, genom att veta vem du är som läser den, och hur du hittar den! Tycker du den smala varianten i högerkolumnen är svår pga sitt format, kan du använda det ursprungliga inlägget med enkäten här i stället.

Resultatet hittills visar följande om mina läsare:

  • 81 % är kvinnor, 19 % är män
  • 19 % är 35-44 år / 19 % är 45-54 år / 25 % är 55-64 år / 37 % är 65 år och äldre
  • 44 % bor på Gotland / 31 % bor i en storstad / 25 % bor i en mindre stad (ej på Gotland)
  • Intressen som mina läsare har varierar storligen, och blir för mycket att räkna upp här. Allt ifrån djur, natur och foto till politik och personlig utveckling. Tänk dig allt däremellan, så har vi spannet…
  • Det de flesta gillar att läsa om, är min vardag. Hur jag får ihop det, hur jag funderar och mina reflektioner. Gotland finns det också ett litet intresse av, men uppenbarligen är min person mest intressant. Lilla jag! 😉
  • 44 % går in på bloggen när de får veta att det finns ett nytt inlägg, 25 % går in mer oregelbundet, 19 % tittar in någon gång per vecka, 6 % går in varje dag och 6 % var inne första gången när de svarade på enkäten.
  • 56 % uppmärksammas på nya inlägg via Facebook, 19 % via andra sociala medier, 19 % prenumererar och 6 % går in lite då och då och tittar efter (att prenumerera är väldigt fiffigt, om du inte redan gör det).

Vad säger du, känner du igen dig? Är du den typiska läsaren av min blogg?

Käre maken föredrar tydligen Aftonbladet (skojar bara, han läser min blogg!)

Käre maken föredrar tydligen Aftonbladet (skojar bara, han läser min blogg också!)