Så kom den då, min thaikudde

När vi köpte vår sommarstuga hösten 2015 såg jag framför mig alla härliga ställen det skulle gå att fixa för avkoppling på olika sätt – en stor generös altan och en skogsbacke med plats för såväl sittplatser, filtar på marken och hängmatta mellan tallstammarna.

När förra sommaren kom och vi tillbringade flera sommarveckor där, hängde vi upp den där hängmattan och satte ut möbler på såväl backen som altanen. Jag som är väldigt markbunden – älskar att sitta på golvet och marken! – jobbade också på att hitta myrfria ställen för att bre ut min filt. Då föddes tanken på att jag på altanen också vill ha en thaikudde! Jag vet ärligt talat inte om det heter så, men i min värld får det göra det.

I våras beställde jag en, till sommaren. Av en massa olika transportskäl, så kom den inte till mig förrän härom veckan, när vi mer eller mindre slutat tillbringa tid på landet för säsongen. Men vad gör det, jag har den på balkongen i stället! Nu har jag lagt mig en stund på den när jag kommit hem på kvällen, för det har också varit rätt sköna kvällar. Ska bli gott att installera den i tallskogen nästa sommar!


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”Så kom den då, min thaikudde”

 1. Profilbild för Kerstin Hydling Falk
  Kerstin Hydling Falk

  Ser väldigt skön ut! Och fin! Säger som talaren innan; var köper man en sån? 😊

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   Den är rätt hård och stadig, men väldigt skön. Du och jag satt väl på var sin sån tror jag, i bambuhyddan på ett ställe där vi längtade efter en kall Chang, men där det visade sig vara alkoholfritt…

   1. Profilbild för Kerstin Hydling Falk
    Kerstin Hydling Falk

    Stämmer bra det 😂😂

 2. Profilbild för Pia

  Vilken härlig! Och vilka underbara färger. Förstår att Du väntat på den. 😊 Var köper man en sådan?
  Kram ❤️

  1. Profilbild för Mariayogini
   Mariayogini

   thaikuddar.se helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.