Det händer att jag får en och annan kommentar här på bloggen, med glada tillrop eller nån fråga. Det händer också att jag får privatmeddelanden som ingen annan ser, med en och annan fråga om ditt och datt när det gäller mig själv, mitt liv och min person. Så har jag tänkt en tid att jag ska samla ihop frågorna tillsammans med sina svar i ett enda blogginlägg. Försökte, men det blir så torrt på något sätt. I bloggvärlden är det rätt populärt med listor, med frågor som en besvarar. Frågorna har någon annan hittat på, och svaren på dom är mer eller mindre talande. Jag tänkte jag kunde låna en sån lista av någon annan bloggare, och har letat runt lite. Har dock inte hittat någon som är tillräckligt relevant för mig, jag menar att det kanske är lite svårt för mig att svara på frågan: ”Hur träffades du och din pojkvän?” till exempel… Jag befinner mig i en annan kategori, spelar i en annan division, är kort sagt lite för gammal för just den typen av frågor.

Men i går läste jag suveräna Teknifik:s blogg (som jag för övrigt alltid läser med ett leende på läpparna) och hittade förstås den lista jag själv skulle kunna använda för att svara på frågor. Nu är det här förstås inte ordagranna frågor som jag fått från er läsare, men svaren på dom kanske säger lite om mig ändå?

2016-04-20 18.07.39

Just nu vill jag
bara att det fina vädret, vistelsen i stugan och mina kravlösa dagar där jag får göra det som faller mig in, ska fortsätta. Där jag kan dra en klänning över huvudet och gå rätt ut i naturen.

Jag ser fram emot
att käre maken får klart med uteduschen här vid stugan, och att vi – när vi framöver bommar igen för säsongen – kan känna att stugan och vi är superrustade för nästa sommar i paradiset, tillsammans med vänner och gäster!

Just nu tänker jag mycket på
hur jag ska ta mig an hösten och vardagen. Vilka förändringar jag ska ha gjort i mitt eget huvud för att orka bättre än det visade sig att jag gjort hittills. För att inte gå under behöver jag nya strategier, helt enkelt.

När jag har 10 minuter ledigt
övar jag mig på att bara sitta och tomglo (eller så kollar jag Instagram…)

På jobbet är jag den som
är där minst, men har mest åsikter om hur saker och ting borde vara…

Den här sommaren har
hittills varit underbar på alla sätt och vis. Tänk att vi ”fick” ett sånt ställe att vara på, och tänk att sommarvädret är så nådigt att det går att njuta fullt ut av parasollskugga, hängmatta och rosévin!

Just nu lyssnar jag helst på
P1:s sommarprogram via pod, på mina dagliga promenader. Blandar upp med ett och annat podavsnitt av t.ex. ”Blogg business”, ”Aktiepodden” eller något annat intressant.

Om jag får välja äter jag
något grillat, just nu. Vi grillar i stort sett varje dag, käre maken är en FENA på att grilla! Och med lite goda tillbehör såsom kryddsmör, såser…. mmmmm.

Och dricker
gärna en öl från Gotlands Bryggeri, annars ett glas rosé eller ett glas rött. Helst ekologiskt och Fairtrade.

Just nu kollar jag helst på
käre maken när han snickrar.

Jag är nervös för
att starta vardagen igen, jag måste erkänna det. Jag är lite rädd för mig själv, att jag ska glömma alla goda föresatser och alla planer jag börjar dra upp för mig själv, för att inte hamna i samma sits som på försommaren (eller någon ännu värre). Ja, jag är nervös för det, men jag kommer att klara av det.

Du känner mig inte på riktigt förrän
du har varit gift med mig i 30 år. Eller om du råkar vara mitt ättelägg eller möjligtvis varit en mycket enveten och trogen vän i 20 år. Jag är svår att komma in på livet…

Innan jag somnar
lägger jag några ord i Wordfeud, kollar lite bloggar och läser några rader i en bok. Men det brukar inte bli många rader innan ögonlocken slår igen, jag fäller in vingarna och somnar.

Frågor på det?? 😉