Allt går igen

Ni som följer min blogg, vet att jag har skrivit en hel del det här året om vår katt Seved som skänker oss stor glädje. Varav hjärtat är fullt, ni vet.

Seved är döpt efter min morfar, som gick bort för ett par år sedan. Morfar har alltid betytt mycket för mig av flera skäl; dels var han i praktiken min pappa eftersom jag är uppväxt hos honom och mormor, dels var han en person som gjorde avtryck i största allmänhet. Jag sörjer inte morfar, jag tänker på honom med ett leende.

I dag den 1 juli skulle det ha varit hans 91:a födelsedag, om han vore kvar på jorden. Det firar jag med att sätta in en bild på just honom taget runt 1924, han är ungefär 5 år. Med på bilden finns familjens katt, som är förvillande lika en annan nu levande mig närstående katt…


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Allt går igen”

 1. Profilbild för kerstin hf

  Jag blir tagen när jag ser bilden. Kommer ganska nyligen från ett besök i minneslunden tillsammans med mormor. Kram!!

 2. Profilbild för Maria Björkman

  Vad kan jag säga annat än: tack!

 3. Profilbild för Pia

  Men himmel Maria! Vid en första anblick så trodde jag att det var Du som liten, Du såg ju precis ut så där!
  Allt går verkligen igen och jag minns både Din mormor och morfar som väldigt varma personer.

  Härlig bild!
  Varm kram min vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.