dreamstime_l_74167929

Jag måste bara få tacka dig som har läst och kommenterat mitt blogginlägg från i går, jag är överväldigad över all kärlek och varma ord jag har fått, och jag är samtidigt förskräckt över att så många känner igen sig!

Det var viktigt för mig att få ner orden, det redde ut mina tankar en del och gjorde det lättare för mig att få syn på fortsättningen och de lösningar jag tänkt mig. Samtidigt tänkte jag också att just den här biten med meditationen var viktig att dela med mig av, tror att det kanske kan hjälpa någon mer igång. Men aldrig kunde jag tro att det skulle vara så viktigt för så många fler, att jag skrev dessa ord. Flera har sagt att det är modigt av mig, men jag ser det inte alls så. För mig var det nödvändigt, en viktig del i min process. Jag är så tacksam att jag har möjligheten att skriva och förmågan att formulera mig. Det underlättar förändringen.

Radio Gotland har uppmärksammat blogginlägget också, och på onsdag morgon kommer jag att medverka runt 07:15-tiden ungefär. Tidig morgon går helt stick i stäv med mina intentioner om att ha en lugn och lång start på dagen, med gott om tid för yoga och meditation. Men eftersom det redan var inbokat ett möte klockan 08:00, så tyckte jag det var bättre att välja onsdag än att stycka sönder ännu en morgon. Också det är en strategi; tidssjoken, du vet!

Lyssna gärna på onsdag om du vill!